Grups

Objectius del Projecte Esportiu de l’entitat.
  • Nens fins a 6 anys: L’objectiu és potenciar el coneixement i el control del propi cos mitjançant el desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques. També es persegueix difondre els valors derivats de la relació amb el medi i amb altres persones.
  • Nens de 6 a 12 anys: L’objectiu és progressar en les seves habilitats, amb la intenció que reconeguin l’esport com una forma d’aprendre coses noves, de fer salut i de construir amistats.
  • A partir de 12 anys: consolidar la pràctica de l’activitat com a hàbit saludable i d’ocupació de lleure entre el joves.
  • Donar a conèixer més aquest esport.

 

Grup d'iniciació

Introducció al món del muntanyisme i l’entorn natural mitjançant jocs i activitats adaptades a la seva edat.

 

Grup avançat

En aquest grup es treballarà : tècnica, coordinació, resistència, elasticitat, equilibri.... Mitjançant entrenaments en diferents entorns i amb dificultats. Sense deixar de banda amb l’aprenentatge i connexió amb el món de la natura i muntanya

 

Grup de perfeccionament

En aquest grup els alumnes faran treballs específics de tecnificació, resistència, elasticitat mitjançant l’entrenament en diferents entorns i dificultats.

 

Grup de pre-tecnificació

Es treballarà de manera evolutiva amb els esportistes seleccionats per l’equip tècnic, en visió de futur grup de tecnificació. Se'ls proposarà un dia més d’entrenament de treball de força.

Col·laboradors Escola

Diputació Girona Escola
Feec Escola
Ajuntament Girona Escola

Patrocinadors

Axxon
Club Esquí Girona
Esports Nabes
Interllar