Cims de Girona

 

Lliga Cronoescalada Nocturna Cims de Girona

A punt ja la onzena edició de Cims de Girona.  A banda dels nostres patrocinadors  habituals, Esports Nabes, Interllar i Axxon, continuem comptant amb la col·laboració de Klassmark Trail, i  Farmàcia Olga Folch i la incorporació de Quetzal Sportwear . Comptem també amb el suport d'Ajuntament i Diputació. 

Cims de Girona és una competició on es pugen tres cims emblemàtics del nostre entorn: Sant Miquel, Els Àngels i Rocacorba. Tres curses de trail running nocturn on només compte el temps de pujada. Les dates d'aquesta edició són:

23 de novembre de 2023: Sant Miquel

La sortida es farà a uns 400 metres del Restaurant el Cul del Món,  a les vuit del vespre, hi haurà una curta xerrada informativa moments abans de la sortida.

El recorregut és de 3,92 quilòmetres amb 445 m de desnivell positiu acumulat, estarà marcat amb cintes i al final del recorregut hi haurà un avituallament (aigua, fruits secs, llaminadures).

Track Wikiloc:Sant Miquel

 
30 de novembre de 2023: Els Àngels

La sortida es farà a uns 400 metres del Restaurant el Cul del Món, a les vuit del vespre, hi haurà una curta xerrada informativa moments abans de la sortida.

El recorregut és de 7,16 quilòmetres amb 494 m de desnivell positiu acumulat, estarà marcat amb cintes i al final del recorregut hi haurà un avituallament (aigua, fruits secs, llaminadures).

Track Wikiloc: Els Àngels

14 de desembre de 2023: Rocacorba

La sortida es farà des de la roca que hi ha al camí d’Adri, a uns tres quilòmetres del Pavelló poliesportiu de Canet d’Adri, a les vuit del vespre. Es recomana deixar el cotxe al pavelló i fer el recorregut fins la sortida a peu, uns vint minuts a ritme suau, hi haurà una curta xerrada informativa moments abans de la sortida.

El recorregut és de 5,17 quilòmetres amb 624 m de desnivell positiu acumulat, estarà marcat amb cintes i al final del recorregut hi haurà un avituallament (aigua, fruits secs, llaminadures).

Track Wikiloc: Rocacorba

Com cada any, just després de la pujada a Rocacorba, organitzem el sopar cloenda de Cims de Girona. Enguany serà el dijous 14 de desembre de 2023 cap a dos quarts d’onze del vespre,  El lloc escollit és el restaurant Can Toscà i el preu serà de  29 €.

MENÚ 

PICA-PICA A LA TAULA.
Amanida verda.
Assortiment d’embotits catalans i pa de pagès amb tomàquet.
Daus de truita de patata i ceba.
Croquetes casolanes de carn de rostit.
Coca de recapte amb carbassó i formatge de cabra..
SEGONS
Graellada de carn a la nostre brasa. Pollastre, vedella i porc.
( Guarnicio de patates al caliu)
POSTRES.
Crema Catalana.
o
Profiteroles amb xocolata calenta.
CELLER
VI NEGRE, ROSAT I BLANC
(1 Ampolla de vi cada 3)
AIGUES MINERALS

En breu us farem saber com fer la reserva.

Si no participeu a la lligueta però voleu venir a sopar, també haureu d'encarregar i passar per caixa

Pel que fa als  dorsals es podran recollir  a la seu del Club Esquí Girona a la Plaça del Vi 4 de Girona en l’horari d’atenció al públic de 17 a 20 el  dimecres 15, dijous 16 i  dimecres 22 de novembre.

.

Categories i premis:

  • General Absoluta
  • Categoria Sub-20
  • Veterà: entre 40 i 50 anys
  • Màster: més de 50 anys

 

Inscripcions:

Les inscripcions seran exclusivament on-line

 

Col·laboradors Cims

Klassmark
Diputacio Girona Cims
Ajuntament de Girona Cims
Quetzal Cims

Patrocinadors

Axxon
Club Esquí Girona
Esports Nabes
Interllar